Tre film tips

Dessa tre gudomligt bra filmerna har jag hunnit kika på sedan jag uppdaterade här. Safe Haven och The Lucky One är två kräleks filmer som jag och Emma hann kolla igenom i söndags kväll när vi låg hemma hos henne i Sangis och tog det lugnt, dom är verkligen riktigt bra! De båda har även spänning i sig, till och från. Easy A är mer av en komedi, men man finner lite kärlek även i den. Grymt bra alla tre! :-)  
 
Vad har jag mer gjort? I lördags, dagen då jag kom hem, spenderade jag kvällen hemma hos Frida. Så småningom kom fler trevliga människor dit och jag hade det super bra! 
I Söndags var jag som sag hemma hos Emma, blev bjuden på middag, kollade på film, käkade gott till det och var även ute på en lite promenad.
Igår tog jag med mig Emma hem igen. Vi tog det lugnt hemma hos mig bara. Mamma bjöd på goding middag, vi promenerade en lång och skön promenad och köpte även med oss gurka och dipp på vägen hem. 
Idag har jag bara varit hemma, umgåtts lite med min familj, kvällspromenerat med David och även haft honom här ett tag efter det. Skönt med lite lugn och ro efter fullspeckade veckor i Stockholm! 
Lifestyle | | Kommentera |

Borta bra med hemma bäst

Jag har haft otroligt underbara veckor i Stockholm tillsammans med vänner och släkt, har uppleft massor av roliga saker och framförallt njutit av solen och värmen!
 

Efter en lång natt på tåget som tog mig och Linnéa hem från Stockholm till Kalix ligger jag äntligen i mina egen säng nu, och Emma har jag bredvid mig också! Idag händer inte mycket, ska bara vara hemma och ta det lugnt med famijen. Ikväll ska vi däremot hem till Paulina och sedan vidare till Frida för att bland annat hälsa och kramas med riktigt saknade människor! 
 
 
Lifestyle | | Kommentera |

Resan börjar gå mot sitt slut

 
Jag har hunnit hälsa på kusiner och kusinbarn, solat, ätit god mat, kramats med moster samt min mamma som jag nämnt har varit här och hälsat på med familjen. Jag har även haft en date med Benjamin inne i stan som också kommit hit från Kalix, himla trevligt! Jag har även påbörjat ge bort mina sista kramar till bland annat min älskade farmor som jag varit hos tidigare och Nathalie som jag sprang på när jag gick hem från farmor. Det känns tungt att behöva åka redan. Imorgon ska jag fortsätta, middag hemma hos farfar är bokad. Usch vad sådant här är tråkigt! 
 
 
Lifestyle | | Kommentera |
Upp