Fifty Shades Of mmmm

Jaha, "Detox-vecka" kallade jag det förra inlägget och så klarade jag bara en dag, EN dag och jag trodde att 5 dagar kommer att vara lätt som en plätt. Aldrig säger jag bara. Jag kan faktiskt inte förstå hur det finns folk som klarar av att leva på juicer och buljonger, för att jag ska klara av att leva så behöver jag mer energi i kroppen än så, det har jag fått bevisat för mig. Igår påbörjade jag dag 1 och det flöt på som vanligt, allt gick bra och min kropp hade mer eller mindre frid och fröjd. När middagstiden kom började jag där emot känna att jag orkar inte få i mig alla dessa mängder juice som man egentligen ska gå i sig, vilket resulterade till att jag var väldigt trött och svag på kvällen. Kvällsmålet tog jag bara några klunkar ifrån innan jag kände att snart kräks jag. Så när jag vaknade imorse var jag riktigt dålig, som att jag inte hade ätit på flera dagar, som om jag hade legat i magsjuka sju dagar i sträck. Jag klarade inte ens av att hålla i tepåsen som jag skulle göra på morgonen, som fasta-programmet sa. Jag var så himla dålig så jag vågade inte fortätta, jag tog mig en apelsin och sedan gick jag och la mig igen. Jag sakta men säkert börjat äta vanlig mat idag igen och det smakar sååå gott! Det här med fasta/detox är inte min grej, så länge det inte ingår någonting som man får äta och mättar matsäcken. 
 
 
Förra helgen var det Alla hjärtans dag och jag hade en sådan super mysig och bra dag! Jag fick både blommor och choklad av Eddie, och massa kärlek som jag får precis alla andra dagar också! Han är så himla snäll och underbar min karl♥ Vi lagade middag hemma min kära vän Evelina och hennes pojkvän Jimmy och pratade på där innan vi begav oss till biosalongen där Fifty Shades Of Grey skulle spelas upp, jag hade längtat sååå mycket! Det var min första Alla hjärtans dag som jag fick "fira" på något sätt och jag fick fira dagen med min pojkvän och en av mina närmaste vänner, det kunde ju inte ha blivit bättre! Ibland kan jag fundera och fundera, vad i livet har jag gjort som gör att jag förtjänat honom, knäppt va? Ibland kan jag till och med känna att jag inte är värd den här fina kärleken som vi har. Jag hoppas verkligen att han känner att jag ger tillbaka lika mycket som han ger mig. 
 
Alla vet att min farmor betyder allt för mig, hon är liksom min bästa vän också. Så pass bra vänner är vi att vi besätmde oss i somras för att åka utomlands tillsammans, underbart! Under jul började vi kolla på resor och bestämde tillsammans med farmors syster att hon också skulle följa med och sedan var det klart, vi ska till Grekland i början av sommaren och vi alla ser så mycket fram emot det! Nu har det förstås blivit lite mer komplicerat än vad vi trodde att det skulle bli, men jag är säker på att allt kommer att gå bra och att vi får resa iväg i tid. I värta fall kommer vi få boka om resan, men huvudsaken är att den blir av i alla fall! GUD vad underbart det ska bli att åka iväg en vecka, ha all inclusive och inte behöva tänka på något annat än solbränna, stränder och mat! Mmmm, längtar!
 
Det har varit så skönt att vara ledig idag, samla ihop all kraft som jag förlorade efter igår. Jag vaknade upp hos Eddie och sedan har jag spenderat en liten tid på TC, annars har jag bara varit hemma. Underbart med lite helg såhär mitt i veckan, speciellt efter träningshelgen som var. Imorgon är jag också ledig faktiskt, det enda jag har planerat in på dagen är bageri. Jag tänkte göra någonting extra gott som jag sedan ska ha med mig på fredag till praktiken eftersom att det är min näst sista jobbdag och min sista dag med min snälla handledare. Alla på jobbet är värda en "avskedsfika" så det ställer jag mig gärna och ägnar dagen åt imorgon! Men vad jag ska börja dagen med är en riktigt god frukost i soffan till Malou efter tio, ingen dag kan börja på ett bättre sätt! 
Lifestyle | |
Upp