Ett bra avslut

Jag har verkligen firat in sommarlovet och att grundskolan äntligen är slut, på bästa sätt! Jag har världens finaste omgivning! Och jag har haft världens bästa klass, och jag har haft världens bästa lärare! Om bara några veckor börjar skolan igen och då är jag på en helt ny skola, med nya människor och framförallt nya klasskamrater. Jag kommer också att få studera sådant som väcker mitt intresse som mest och få dela det med sådana som tycker lika! Jag ser framemot det och hoppas verkligen på att det kommer att vara lika kul och spännande som jag förväntar mig och trort just nu! 
 
Den här helgen har varit lång och jag har varit igång sedan torsdag, igår fick jag äntligen andas ut när jag fick spenadera hela dagen hos Eddan, som vi avslutade med godis och serier! Den bestod bara av fyra dagar, men eftersom att jag inte haft några riktiga skoldagar på ungefärliga två veckor känns det som att sommarlovet började redan innan torsdagen. Tyvärr är själva lovet inte här för mig än, knappt sommaren heller. Sommarjobbet startade idag och i några veckor framåt kommer jag fortfarande att få ställa larmet så att jag är på plats klockan åtta varenda vardag.. MEN jag klagar inte för första dagen är gjord och jag trivs redan, jag är på sjukhuset tillsammans med tre till bekanta tjejer och vi passar som handen i hansken tillsammans! Dessutom har vi ett kanon schema med tiderna 8-14:30! 
 
I sommar ska jag ta hand om värmen som förhoppningsvis kommer att komma oftare än i fjol, jag ska försöka bada mer än en gång och jag ska äta massor med glass och jordgubbar! Jag ska ta vara på mina tre och en halv veckor i storstaden, där jag bland annat kommer att få se på när min lille kusin döper sig till Ebbe. Jag ska passa på att hänga på Gröna Lund när Tove Loo är i farten, och jag ska försöka hinna med en festival till här i Norrland för trendens skull. OCH jag kommer att få spendera massor med tid med min underbara släkt som existerar hundra mil ifrån mig, som jag saknar så mycket varje dag!
Lifestyle | | En kommentar |
Upp