Ett bra avslut

Jag har verkligen firat in sommarlovet och att grundskolan äntligen är slut, på bästa sätt! Jag har världens finaste omgivning! Och jag har haft världens bästa klass, och jag har haft världens bästa lärare! Om bara några veckor börjar skolan igen och då är jag på en helt ny skola, med nya människor och framförallt nya klasskamrater. Jag kommer också att få studera sådant som väcker mitt intresse som mest och få dela det med sådana som tycker lika! Jag ser framemot det och hoppas verkligen på att det kommer att vara lika kul och spännande som jag förväntar mig och trort just nu! 
 
Den här helgen har varit lång och jag har varit igång sedan torsdag, igår fick jag äntligen andas ut när jag fick spenadera hela dagen hos Eddan, som vi avslutade med godis och serier! Den bestod bara av fyra dagar, men eftersom att jag inte haft några riktiga skoldagar på ungefärliga två veckor känns det som att sommarlovet började redan innan torsdagen. Tyvärr är själva lovet inte här för mig än, knappt sommaren heller. Sommarjobbet startade idag och i några veckor framåt kommer jag fortfarande att få ställa larmet så att jag är på plats klockan åtta varenda vardag.. MEN jag klagar inte för första dagen är gjord och jag trivs redan, jag är på sjukhuset tillsammans med tre till bekanta tjejer och vi passar som handen i hansken tillsammans! Dessutom har vi ett kanon schema med tiderna 8-14:30! 
 
I sommar ska jag ta hand om värmen som förhoppningsvis kommer att komma oftare än i fjol, jag ska försöka bada mer än en gång och jag ska äta massor med glass och jordgubbar! Jag ska ta vara på mina tre och en halv veckor i storstaden, där jag bland annat kommer att få se på när min lille kusin döper sig till Ebbe. Jag ska passa på att hänga på Gröna Lund när Tove Loo är i farten, och jag ska försöka hinna med en festival till här i Norrland för trendens skull. OCH jag kommer att få spendera massor med tid med min underbara släkt som existerar hundra mil ifrån mig, som jag saknar så mycket varje dag!
Lifestyle | | En kommentar |

Skolavslutning 2014

Vilken himla bra dag jag hade igår! Jag startde den med en lunchbuffé med klassen samt en fika innan det var dags att åka hem och göra sig i ordning till kvällens avslutning, som Evelina och Matilda fick äran att fixa mig till. Men det blev också en sorglig timme under den tiden som jag var tvungen att krama klasskamrater och lärare hejdå.. Min fina klasskamrat Erik fick mig även att gråta under sitt piano uppträdande! Efter uppträdanden och tröjutdelning för "årets" gick min klass och mentorer och kramades, fick betyg med en fin ros och fikade lite, innan det var dags att säga hejdå för den allra sista gången. Det var tungt, men jag fyllde hålet i hjärtat någon timme senare, då jag och Evelina besökte Ludwigs hem, där han och hans kompisar satt i bodan och röjde!
Lifestyle | | Kommentera |

Bal 2014

Detta fina paret alltså!!!! Två bra kompisar i en smäll som ser ut som himlen, tårarna var nära! Men inte bara dom var fina, även Frida och hennes partner som ni ser på bilden över och ALLA andra såg ut som rena drömmen! Jag tittade på det fina baltåget i sällskap med Emma och hennes mamma, samt lilla Elli som så gärna ville följa med. Jag är så glad över mina fina vänner som fått gå balen idag, och de som kommer att få ta studenten på fredag! Snart är det min tur, SNART. 
 
Imorgon är det min tur att gå ut, inte hela skolan, men grundskolan! Jag kan knappt förstå det själv, men även här är jag lite stolt, stolt över mig själv. Stolt över hur mycket jag har klättrat upp för stegen sedan första året, då skolan inte alls var platsen som jag ville spendera min tid på. Skola över huvud taget fanns inte på schemat. Idag går jag ut grundskolan med bland annat fyra stycken B! Jag lämnade skolan för sista gången med ett leende på läpparna idag, imorgon lämnar jag folkets hus med tårar för att jag kommer att sakna min underbara klass.♥
Lifestyle | | Kommentera |
Upp